Kit casa 48 MP la cheie

Contine:

 1. Panouri EuroSIP 120mm pereti exteriori, partea exterioara fatada aplicata, partea interioara placat cu rigips de 12mm grosime
 2. Panouri EuroSip 120mm pereti interiori placati cu rigips 12mm grosime
 3. Finisaje interioare, folie aluminiu interior Isol Air Thermo, folie anticondens exterior Bilka, finisaje exterioare
 4. Tamplarie, ferestre, usi interioare, usi exterioare
 5. Structura si imbinari din lemn
 6. Pachet complet acoperis +  sipca lemn + folie anticondens.
 7. Elemente de imbinare + spuma poliuretanica + solutie bituminoasa.
 8. Montaj gratuit.


  Oferta la cheie NU include următoarele:
   Parchetul, gresia, faianta si utilitatile din baie vor fi achizitionate de catre beneficiar, Fundatie, Racorduri exterioare, Centrala termica, Corpuri de iluminat, Mobilier, Cazarea si masa pentru muncitori nu fac parte din oferta noastră și se face contra cost sau cade în sarcina beneficiarului.

Descrierea produsului

Premiați-vă cu un spațiu personal elegant, oferindu-vă pace pentru orice activitate de care doriți să vă bucurați. Faceți din acesta spațiul dvs. un loc în care să contemplați confortabil ziua care urmează cu o ceașcă de băutură caldă sau orice altceva vă puteți imagina. Aceasta casa este o structură frumoasă din lemn cu panouri EuriSIP, care vă oferă un loc în care să vă concentrați, să vă dedicați timp și să vă aduceți experiența de zi cu zi la un nou nivel.

Izolație termică

Această casă SIPs (Structural Insulated Panel) are o izolație termică fiabilă, asigurându-vă cel mai mare confort în timpul lunilor de vară sau de iarnă. Dispune de pereți de 170 mm (plăci de polistiren de 150 mm între două panouri de 10 mm), acoperiș de 120 mm (plăci de polistiren de 100 mm între două panouri de 10 mm) și izolație cu panouri de 70 mm pentru podele, oferind căldură și confort în orice lună din an.