Kit casa 53 MP la cheie


 1. Panouri EuroSIP 120mm acoperis,  folie anticondens, invelitoare cu tabla neagra sau maro
 2. Panouri EuroSIP 120mm pereti exteriori finisati
 3. Panouri EuroSIP 120mm pereti interiori placati cu rigips 12 mm 
 4. Structura 100x100 + imbinari lemn 100x100 tratat anti putregai
 5. Tamplarie: usi si geamuri termopan, usi interioare, instalatii electrice, sanitare.
 6. Lavoar, vas wc
 7. Gresie, faianta in baie
 8. Parchet living, bucatarie si dormitoare
 9. Elemente de imbinare + spuma poliuretanica + solutie bituminoasa
 10. Garantie 10 ani!
 11. Montaj Gratuit
 12. Oferta la cheie NU include următoarele:
    Fundatie, Racorduri exterioare, Centrala termica, Corpuri de iluminat, Mobilier, Cazarea si masa pentru muncitori nu fac parte din oferta noastră și se face contra cost sau cade în sarcina beneficiarului.

Descrierea produsului

Premiați-vă cu un spațiu personal elegant, oferindu-vă pace pentru orice activitate de care doriți să vă bucurați. Faceți din acesta spațiul dvs. un loc în care să contemplați confortabil ziua care urmează cu o ceașcă de băutură caldă sau orice altceva vă puteți imagina. Aceasta casa este o structură frumoasă din lemn cu panouri EuriSIP, care vă oferă un loc în care să vă concentrați, să vă dedicați timp și să vă aduceți experiența de zi cu zi la un nou nivel.

Izolație termică

Această casă SIPs (Structural Insulated Panel) are o izolație termică fiabilă, asigurându-vă cel mai mare confort în timpul lunilor de vară sau de iarnă. Dispune de pereți de 120 mm (plăci de polistiren de 100 mm între două panouri de 10 mm), acoperiș de 120 mm (plăci de polistiren de 100 mm între două panouri de 10 mm) și izolație, oferind căldură și confort în orice lună din an.